Hrvatski forum zaklada ZaDobro.BIT!

Hrvatski forum zaklada ZaDobro.BIT!  okuplja preko četrdeset zaklada koje djeluju na području Republike Hrvatske te brojne donatore i društvene poduzetnike.

Cilj je Foruma ZaDobro.BIT! u svoj rad okupiti što veći broj članica kako bismo kroz zajedničku suradnju i dijeljenje spoznaja i iskustava postigli jačanje kapaciteta zaklada i povećali vidljivost djelovanja zaklada u našoj zemlji.

Forum ima i svoju obrazovnu komponentu – članicama Foruma dostupni su i najrazličitiji sadržaji krojeni sukladno njihovim potrebama: priprema projekata, pravno i financijsko savjetovanje, unaprjeđenje vidljivosti rada zaklada, pomoć u pronalaženju partnera i donatora, organizacija studijskih putovanja, tiskane i on-line brošure vezane uz zakladništvo i društveno poduzetništvo te još mnogo toga.

Posljednja u nizu izobrazbi za Zaklade članice Foruma održala se u studenom 2021. godine,  a teme su bila aktualna pitanja opstanka i financiranja zaklada.

Zato Vas pozivamo da se putem Prijavnoga obrasca dostupnoga na mrežnoj stranici Europske zaklade za filantropiju i društveni razvoj  učlanite u Forum ZaDobro.BIT! i iskoristite mogućnosti koje Vam pruža.

 

Program 6. godišnjeg sastanka Hrvatskog foruma zaklada ZaDobro.BIT!

BIT JE
U LJUBAVI

www.zadobrobit.hr
Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj je korisnica financijske podrške Nacionalne zaklade u okviru Razvojne suradnje u području razvoja filantropije i zakladništva u Republici Hrvatskoj.
Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj članica je Hrvatskog Foruma za DobroBIT.
Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj članica je Philea-e.