Projekti i programi 14.03.2014.

Tvornica ideja

Tvornica ideja prilika je za sve mlade ljude od 17 do 30 godina života kojima je mjesto prebivališta i boravišta u navedenim gradovima, da se organiziraju u neformalne skupine (od najmanje 5 članova) i predlože način na koji bi riješili neko od za njih važnih pitanja za život mladih u svojem gradu. Na Tvornici ideja će Odbor "Mladi za mlade" u svakome gradu tijekom natjecanja, a na temelju originalnosti, inovativnosti i održivosti projektnih ideja, odabrati po dva (2) projekta neformalnih skupina mladih koji će dobiti financijsku podršku iz Programa "Mladi: snaga zajednice".

Tvornica ideja održat će se tijekom mjeseca svibnja 2016. godine u svakome od gradova sudionika, a za točno vrijeme i mjesto održavanja Tvornice ideja, molimo vas da pratite objave na našoj mrežnoj stranici.

Pravila za dodjelu financijske podrške pogledajte ovdje, tekst Javnog poziva za prijavu projektnih ideja pogledajte ovdje, a obrazac za prijavu projektnih ideja na Tvornicu ideja preuzmite ovdje.

Aktualno

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj je korisnica financijske podrške Nacionalne zaklade u okviru Razvojne suradnje u području razvoja filantropije i zakladništva u Republici Hrvatskoj.
Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj članica je Hrvatskog Foruma za DobroBIT.
Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj članica je Philea-e.