Događanja 05.06.2023.

Uspješno održan Philea Forum 2023 u Šibeniku

Šibenik je od 23. do 25. svibnja bio domaćin PHILEA Foruma 2023 na kojem je sudjelovalo gotovo 700 predstavnica i predstavnika najznačajnijih zaklada iz cijele Europe i svijeta te uzvanika/-ca iz ključnih europskih institucija i stručnjaka/inja iz međunarodne zajednice.

Po završetku intenzivnog radnog dijela PHILEA Foruma 2023  svi sudionici/-e s oduševljenjem su ocijenili visoku razinu profesionalnosti, ali i srdačnosti u organizaciji Foruma, domaćinstvo Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, autentičnost i sadržajnost programa organizacija civilnoga društva koje su svoj rad predstavile na 6 od 11 organiziranih site visits, 24. svibnja 2023. te jedinstvene prirodne, povijesne i kulturne ljepote i znamenitosti koje su mogli obići na 11 site visita tijekom PHILEA Foruma 2023 u Šibeniku, Zadru, Splitu, NP Krki, otocima Zlarinu, Prviću i Murteru.

Na poveznici https://vimeo.com/832524902?share=copy možete pogledati završni video PHILEA Foruma 2023 te galeriju sa Site visita

Događanja

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj je korisnica financijske podrške Nacionalne zaklade u okviru Razvojne suradnje u području razvoja filantropije i zakladništva u Republici Hrvatskoj.
Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj članica je Hrvatskog Foruma za DobroBIT.
Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj članica je Philea-e.