Događanja 21.03.2016.

Objavljen Javni poziv za 10. člana Odbora MZM Lipik

POZIV JE ZAKLJUČEN.

Zbog nemogućnosti jednog od članova Odbora Mladi za mlade Lipik da tijekom idućih mjeseci aktivno sudjeluje u radu Odbora i Programa "Mladi: snaga zajednice", Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj i Grad Lipik 22. ožujka 2016. raspisali su

Javni poziv za popunjavanje mjesta desetog člana Odbora Lipik.Svi zainteresirani mladi ljudi s adresom stanovanja u Gradu Lipiku i starosti od 17 do 30 godina pozvani su da popune prijavni obrazac na mrežnoj stranici Zaklade i u zadanom ga roku pošalju u sustav Zaklade.Rad u Odboru Mladi za mlade korisno je iskustvo svima mladima koji su zainteresirani za poboljšanje života mladih u Gradu Lipiku, a u proaktivnoj i pozitivnoj atmosferi timskog rada dobit će znanja iz područja projektnog menadžmenta, raspisivanja natječaja, procjene i praćenja provedbe projekata, filantropije, društvenih inovacija i društvenog poduzetništva.Javni poziv otvoren je do petka, 25. ožujka 2016., u podne.  

Događanja

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj je korisnica financijske podrške Nacionalne zaklade u okviru Razvojne suradnje u području razvoja filantropije i zakladništva u Republici Hrvatskoj.
Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj članica je Hrvatskog Foruma za DobroBIT.
Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj članica je Philea-e.